Parket Schuren

Als uw parketvloer op een aantal plekken beschadigd is of slijtplekken heeft gekregen, dan is het nodig om de houten vloer te laten schuren en er een nieuwe beschermlaag op aan te brengen. Kringen, vochtplekken en krassen verdwijnen na een goede behandeling van het parket en uw vloer zal weer als nieuw zijn. Wacht niet te lang met de vloer te laten schuren, want bij ernstige beschadigingen is het meer werk om de vloer weer op te knappen.
Wij hebben ruime ervaring met parket schuren. We kunnen uw parket schuren en afwerken met lak of het parket schuren en olieen. Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op en laat de specialisten van Team Parket Schuren Nijmegen van Wanco Parket beoordelen wat er moet gebeuren om uw vloer er weer als nieuw te laten uitzien. Wij hebben ruime ervaring met parket schuren en afwerken en laten uw vloer weer als nieuw achter.

De beoordeling van de houten vloer

Tijdens een telefoongesprek of via de mail zullen we vragen naar de houtsoort en de manier waarop het parket is gelegd. Naar aanleiding van dit eerste contact zullen we u een prijsindicatie geven. Hierna kunnen we een afspraak maken bij u thuis om de vloer te zien en u van een deskundig advies te voorzien.
Bij de beoordeling van de vloer letten we erop of de vloer vast ligt of zwevend en hoe vloer is afgewerkt. We kijken naar de houtsoort die gebruikt is en de kleur. Soms zijn bepaalde plekken verkleurd of gekrast. Er wordt gekeken naar de toplaag en hoe het parket moet worden afgewerkt. Ook kijken we hoe de plinten en randen zijn geplaatst. We kunnen u adviseren over de soorten lak, olie en wax. Bij ons professionele advies houden we natuurlijk rekening met uw wensen en eisen. We hebben jarenlange ervaring met parket schuren en lakken, evenals parket schuren en oliën, en we weten waar we op moeten letten.

Parketvloer schuren

Wij gebruiken de nieuwste machines en de beste apparaten om stofvrij te kunnen schuren. Dat is prettig voor u, omdat u geen stof in huis krijgt. Tevens is het prettig voor onze specialisten. Team Parket Schuren Nijmegen van Wanco Parket heeft 30 jaar ervaring in parket schuren en al onze medewerkers zijn gecertificeerd. Het parket schuren gebeurt in vier fases van grof naar fijn. Na het schuurwerk wordt het parket gepolijst en ten slotte gaat de stofzuiger er over heen om het eventuele stof te verwijderen. Dan is het hout helemaal klaar om te behandelen met de olie, lak of hardwax naar uw keuze.

Afwerking van het parket

De olie, lak en wax hebben allemaal een andere uitstraling. Het hangt af van de houtsoort en van uw eigen wensen waar u voor kiest. Als er gekozen is voor het parket schuren en lakken, dan brengen we twee laklagen aan. Tussendoor moet de lak een tijdje drogen. Er zijn laksoorten in verschillende tinten en kleuren.

Parket schuren Nijmegen kan u advies geven over welke soort het beste past bij het hout en de stijl van uw vloer en woning.
Parket oliën is een andere methode. De olie of wax moeten minstens één etmaal drogen zodat de olie goed kan uitharden. Na de behandeling lijkt uw houten vloer weer helemaal als nieuw! De kleur is egaal en het hout ziet er prachtig uit! Houdt er rekening mee dat de vloer na een behandeling met olie of hardwax mag twee weken niet worden schoongemaakt met water.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Na de behandeling

Probeer uw parket na de behandeling zo goed mogelijk te beschermen. Zorg voor een goede deurmat als u die nog niet heeft, zodat er niet te veel vuil opkomt. Probeer vooral zand te vermijden, want dit schuurt op de vloer. Plak beschermviltjes onder de stoel- en tafelpoten en onder andere meubels, zodat de poten geen krassen maken op de vloer.
U kunt het parket elke dag stofzuigen en regelmatig reinigen met een vochtige, niet al te natte, dweil of mop. Zo blijft uw vloer hygiënisch schoon en slijt hij minder. Onze specialisten kunnen u een uitgebreid advies geven over het onderhouden van uw vloer. Voor meer informatie omtrent parket onderhoud kunt u altijd contact met ons opnemen.

Meer informatie over Parket Schuren Nijmegen

Heeft het parket in uw woning een parket renovatie nodig of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten geven u graag advies over parket schuren en afwerken. Wij leveren u een perfect geschuurd parket en hebben de beste prijzen. We hebben 30 jaar ervaring met het schuren en afwerken van houten vloeren en we geven u het beste resultaat!
Bel vandaag nog voor informatie over parket schuren of stuur ons een mail om advies te krijgen. We sturen u snel een mail terug over parket schuren en de mogelijkheden.

Een vloer laten schuren een niet te onderschatten opdracht

Parket schuren is dus een belangrijke opdracht die een professionele aanpak vereist. Zoals vermeld kunt u als doe-het-zelver natuurlijk een groot deel van deze taak op zich nemen, of problemen in de eerste plaats al vermijden (door de vloer goed te onderhouden en regelmatig op kleine schaal te schuren). Wilt u echter zeker zijn van een topresultaat dat lang meegaat en prachtig oogt, dan is beroep doen op een professional essentieel!

Vraag nu een offerte aan!

=

Call Now Button