Parket Schuren Wijchen

Welkom op de pagina over Parket Schuren in Wijchen! Met een houten vloer zorgt u voor een warme en aangename sfeer in uw huis of op uw werkplek. Na verloop van tijd kan uw parket echter behoorlijk slijten of vervuild raken. Gelukkig is er dan de mogelijkheid van uw parket schuren Wijchen. Dit is een ideale manier om uw houten vloer gereed te maken voor de toekomst. Uw vloer wordt door het schuren ontdaan van alle vlekken en beschadigingen. Dankzij een behandeling met een beschermend middel wordt bovendien verhinderd dat de vloer weer lelijk wordt.

Parket schuren in Wijchen? altijd een uitgebreid advies van een ervaren parketteur!

Het is verstandig om eerst een goed plan van aanpak op te stellen voordat er wordt begonnen met uw parket schuren in Wijchen. We komen dan ook graag bij u aan om de diverse opties te bespreken. Als lokale parketteur staan we klaar voor parket renovatie in en rond Nijmegen, dus ook bij u in Wijchen. Hiervoor kunt u direct even een afspraak in plannen. We vertellen u meer over onze methode stofvrij schuren en laten u kennismaken met de vele mogelijkheden voor wat betreft het oliën, lakken of hardwaxen van uw parketvloer.

30 jaar ervaring als parketteur

Het parket schuren in Wijchen wordt uitgevoerd door ons gespecialiseerde en doorgewinterde team. We hebben ruim 30 jaar ervaring als parketteur en zijn werkzaam in de gehele regio Nijmegen. Onze diensten betreffen zowel het professioneel parket reinigen als het parket schuren Wijchen. Zo kunt u er gemakkelijk, snel en betaalbaar voor zorgen dat uw bestaande houten vloer er weer helemaal als nieuw uit komt te zien. Plan vandaag nog een afspraak in, zodat we al op korte termijn de ideale renovatiemethode voor uw parketvloer kunnen bepalen!

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket schuren en oliën

Op het moment dat u kiest voor uw parket schuren Wijchen is het tevens tijd om na te denken over de look die u wenst voor uw houten vloer. Het is slim om hierbij rekening te houden met het type vloer. Heeft u vloerverwarming liggen? Dan raden we u aan om te opteren voor het parket schuren en oliën. De hoogwaardige olie zorgt ervoor dat het hout niet barst of scheurt, zelfs niet bij grote temperatuurverschillen. Ook vormt de olie een goede barrière tegen vuil, stof en beschadigingen. Uw geschuurde en geoliede parketvloer gaat nu weer vele jaren mee.

Parket schuren en lakken

Uiteraard is er veel meer mogelijk dan de houten vloer schuren en oliën. Zo kunt u ook kiezen voor het parket schuren en lakken. In dit geval heeft u de keuze uit vele tientallen glanzende en matte lakvarianten, die stuk voor stuk zorgen voor een geheel eigen finish. Dankzij de afwerking met lak is uw houten vloer voortaan weer goed bestand tegen onder meer vervuiling, beschadiging en verkleuring als gevolg van felle zonnestralen. Voor een goede prijsindicatie kunt u te allen tijde het geheel vrijblijvende offerteformulier invullen. Parket Schuren Wijchen is u graag van dienst!

Vraag nu een offerte aan!

=

Call Now Button