Parket schuren en oliën

Laat uw parket schuren en oliën en het ziet er weer uit als nieuw! Parketvloeren geven iedere woning een bijzonder luxe uitstraling en het is dan ook zaak uw om uw vloer zo goed mogelijk te onderhouden. Op een gegeven moment belandt u echter toch op het punt dat de vloer gebruiksslijtage laat zien. Ook kunnen er in de loop van de tijd krassen of andere oneffenheden op zijn ontstaan of is het mogelijk dat door vocht in huis ontsierende zwarte vlekken op het parket gevormd zijn. Natuurlijk wilt u dit op een zo net mogelijke manier laten bijwerken, waardoor uw parketvloer er voortaan weer als nieuw uitziet. In dit geval bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Of u nu kiest voor parket schuren en oliën, parket schuren en lakken of parket schuren waxen, onze zeer ervaren en deskundige medewerkers staan klaar om uw parketvloer te voorzien van de door u gewenste behandeling.

Kies bijvoorbeeld voor parket schuren waxen of parket schuren en lakken

Bij het kiezen van een behandeling om uw parketvloer weer als nieuw te maken heeft u diverse opties. Zo kunt u kiezen voor parket schuren waxen, waarbij u kunt kiezen voor zowel een zijdematte als een matte afwerking. Op deze manier kunt u de juiste finishing touch aan uw parketvloer laten toevoegen. Het waxen van uw parketvloer zorgt voor een vochtbestendige afwerking en kan geschieden in verschillende kleuren, zodat u altijd precies de juiste kleur voor uw vloer kunt uitkiezen. U kunt ook gaan voor parket schuren en lakken. De kwalitatief hoogstaande lak zorgt voor een goede vochtbestendigheid en is verkrijgbaar in een grote diversiteit aan uitvoeringen, variërend van heel mat tot ontzettend glanzend. Kies dus eenvoudig voor de lakvariant die het beste bij uw smaak past. Verder willen we ook de mogelijkheid van parket schuren en oliën bij u onder de aandacht brengen.

Parket schuren en oliën: een prachtige optie voor een mat afgewerkte vloer

Door het parket schuren en oliën ontstaat weer een prachtige vloer die er net zo uitziet als toen hij gelegd werd. Het parket wordt voorzien van een fraaie matte afwerking en krijgt bovendien zijn natuurlijke look weer helemaal terug. Mochten er nu toch krassen of andere beschadigingen in uw geoliede parketvloer ontstaan dan zijn deze heel eenvoudig weg te werken zonder dat u direct weer de hele vloer onder handen hoeft te nemen. Wel is het goed om te weten dat na het parket schuren een geoliede parketvloer regelmatig onderhouden moet worden. Op deze manier zorgt u ervoor dat de mooie matte look van de vloer behouden blijft. Door goed onderhoud voorkomt u bovendien dat de vloer al te veel stof en vuil aantrekt. Zeker in een huis waar intensief geleefd wordt is dit natuurlijk erg prettig.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Hoe houd ik mijn geschuurde en geoliede vloer mooi

Zodra uw vloer netjes geschuurd en geolied is wilt u natuurlijk dat zijn prachtige uitstraling zo lang mogelijk wordt behouden. Daarom is het verstandig om de vloer goed en met enige regelmaat te onderhouden. Hiervoor gebruikt u het beste een speciale onderhoudsolie waarmee een goede beschermlaag op uw vloer wordt aangebracht. Zorg er wel voor dat u niet teveel olie gebruikt, anders begint uw prachtige parketvloer alsnog te glimmen. Team Parket Schuren Nijmegen staat voor u klaar wanneer u meer advies wenst hieromtrent.

Het dagelijkse onderhoud van uw vloer is heel gemakkelijk en kunt u doen met behulp van een stofzuiger of een bezem. Zo verwijdert u het stof, vuil en zand wat anders voor krassen op uw parketvloer zou kunnen zorgen. Wanneer er een vlek op uw vloer ontstaat, bijvoorbeeld door het morsen van een vloeistof, dan is het zaak om deze direct te verwijderen. Zo voorkomt u dat de vlek helemaal in de vloer trekt en hem vervolgens ontsiert.

Bel of mail ons voor een geheel vrijblijvende afspraak

Weet u wat de volgende stap is voor uw parketvloer en is die stap het parket schuren en olien? Dan komen we graag met u in contact om uw parket renovatie wensen te bespreken en langs te komen om te kijken wat het beste past bij uw vloer. Een eenvoudig belletje of mailtje volstaat voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak. Of u nu woont in de stad Nijmegen of in de wijdere omgeving ervan, wij gaan graag voor u aan de slag om te zorgen voor een prachtige geschuurde en geoliede vloer die er weer uitziet als nieuw.

Kies voor een echte vakman voor uw parket schuren en oliën

Om tot een optimaal resultaat te komen is het belangrijk om voor het schuren en oliën van uw parketvloer te kiezen voor een gecertificeerde vakman. Deze levert uitstekende kwaliteit en weet precies hoe hij het juiste eindresultaat creëert. Bij ons bent u er zeker van dat al onze medewerkers gecertificeerd zijn. Bovendien weten wij met ruim 30 jaar ervaring op de teller precies hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn.

Vraag nu een offerte aan!

=

Call Now Button