Parket Schuren en Lakken

Parket schuren en lakken, de meest onderhoudsvriendelijke behandeling van uw parket: misschien niet het eerste waar u aan denkt als u denkt aan onderhoudswerken. Niettemin vormt de vloer een belangrijk onderdeel van de woning of het bedrijfspand. Het is dan ook essentieel om deze in goede conditie te houden! Veel mensen kiezen voor een parketvloer omdat het zoveel voordelen biedt. Zowel qua uitstraling als comfort en gebruiksgemak voldoet een parketvloer aan alle verwachtingen. En dat maakt het de investering dan ook waard!

Maar wat als er zich nu schade heeft voorgedaan aan uw parketvloer? Wat doet u in geval van slijtage of uitstekende deeltjes in de vloer? Als er zich problemen voordoen met uw parketvloer, dan is er meestal nood aan een professionele aanpak om deze te verhelpen. Een specialist beschikt immers over alle kennis, ervaring en precisie om oneffenheden, schade en andere zaken weg te werken. Het resultaat is een parketvloer die er weer als nieuw uitziet!

Het parket schuren en laten afwerken door een specialist

Het parket schuren en lakken is de meest voorkomende ingreep bij een verouderde of beschadigde vloer. Het is aangeraden om dit door een specialist te laten doen, aangezien enkel zo een duurzaam en kwalitatief resultaat bereikt kan worden. Veel mensen denken dat er bij parket schuren en lakken niet zo veel komt kijken. Dit is echter wel zo! Een parket schuren en afwerken met lak houdt precies in wat het zegt: de vloer wordt eerst op professionele wijze geschuurd, waarna hij wordt afgewerkt met een beschermende laklaag. Dit proces zorgt ervoor dat de vloer er mooier uitziet. De laklaag voorkomt dan weer dat zich nieuwe beschadiging en slijtage voordoet. En dat komt zowel op praktisch als financieel vlak natuurlijk alleen maar goed uit!

De voordelen van het lakken van uw parket 

Een overzicht:

  1. De vloer is weer effen

Een oneffen vloer, met hier en daar uitstekende delen en oneffenheden, is noch aangenaam om op te kijken, noch veilig om te bewandelen. Het parket schuren zorgt ervoor dat uitstekende splinters of andere oneffenheden worden weggewerkt, waardoor deze netter oogt. Daarbij is de vloer ook veel comfortabeler om over te lopen!

  1. De vloer gaat langer mee

Eenmaal een parketvloer beschadigd is, is het risico op verdere beschadiging des te groter. Het is dan ook zaak problemen zo snel mogelijk op te lossen. Schakelt u hiervoor een specialist in, dan bent u zeker van een kwalitatief resultaat. Het gevolg is dat de vloer minder kwetsbaar is, en dus ook veel langer zal meegaan!

  1. De vloer heeft een unieke uitstraling

Bij het parket schuren en lakken is een ander voordeel tenslotte dat de vloer in een nieuw jasje gestoken kan worden. De laklaag dient immers niet enkel om de vloer te beschermen, maar ook om deze een nieuwe look te geven. Lak komt in verschillende stijlen, van matglans tot hoogglans. Kortom een parket renovatie welke voldoet aan al uw wensen.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Andere behandelingsmethode

Hoewel het parket schuren en lakken de meest voorkomende behandeling is bij het onderhoud van een parketvloer, zijn er nog andere mogelijkheden. Een overzicht daarop is belangrijk als u het beste uit uw parket wilt halen: Team Parket Schuren Nijmegen van Wanco Parket adviseert graag.

Parket schuren en oliën

Vaak kiest men ervoor om, na het schuren van de vloer, het parket te oliën. Hoewel dit misschien hetzelfde mag lijken als lakken, zijn er wel degelijk verschillen. Zo is het met olie mogelijk om uiteenlopende kleuren te gebruiken, aangezien de olie zich met kleurpigmenten vermengt. Daarbij beschermt de laag de vloer optimaal tegen slijtage.

Parket Schuren en White Wash

Daarbij is het ook mogelijk om uw vloer na het schuren te behandelen met white wash. White wash is een soort reinigingsproduct dat alle vlekken en vuil uit de vloer verwijdert. Hierbij wordt het materiaal van de vloer echter niet aangetast, waardoor deze dus ook langer meegaat! Zowel parket schuren en oliën en parket schuren white wash zijn beide behandelingsmethodes die voordelen bieden. Het is gewoon een kwestie van voor uzelf uit te maken welke aanpak uw parketvloer nodig heeft om er nog lang van te kunnen genieten!

Professioneel advies, waardevol bij parket onderhoud

Natuurlijk kan het soms moeilijk zijn om precies te weten waar uw parket onderhoud aan heeft. Vaak ziet men problemen niet, en als men ze wel ziet dan schat men ze verkeerd in. Een expert beschikt echter over de nodige kennis en ervaring om schade en slijtage op te sporen. Wilt u uw vloer nog lang kunnen gebruiken, en beseft u hoe belangrijk de aanpak van een specialist is? Doe dan beroep op een professionele dienst met 30 jaar ervaring in het schuren van parkets. Met behulp van de allerbeste machines, apparaten en producten van Bona wordt op die manier een prachtig resultaat bereikt. Voor een vrijblijvende afspraak of meer info, bel of stuur een e-mail!

Vraag nu een offerte aan!

=

Call Now Button