Parket renovatie

Parket renovatie is de manier om uw vloer er weer als nieuw uit te laten zien. De vloer van uw woning is ongetwijfeld een van de belangrijkste elementen bij het creëren van een huiselijke, gezellige sfeer. Niet enkel op het vlak van uitstraling, maar ook qua comfort is het belangrijk te kiezen voor een kwalitatieve vloer. Parket is een populaire keuze, juist omdat zo’n vloer tal van voordelen biedt in zowat elke mogelijke stijl. Het aanbod aan parket vloeren is dan ook uitgebreid, en biedt voor uiteenlopende woningen en bedrijfspanden een uitkomst.

Het spreekt natuurlijk voor zich dat, om de kwaliteit van het parket te behouden, ook het onderhoud ervan belangrijk is. Niet enkel blijft de vloer er op die manier mooi uitzien, hij zal ook veel langer meegaan. Het resultaat is dat u minder betaalt aan onderhoudskosten of vervanging, wat op financieel vlak natuurlijk positief is.

Parket renovatie voor een kwalitatieve vloer

Parket renovatie is een integraal onderdeel van het onderhouden ervan. Er zijn vanzelfsprekend verschillende manieren om een vloer te renoveren of te onderhouden, en een duidelijk overzicht daarop is dan ook belangrijk. Afhankelijk van de staat van de vloer en het gewenste resultaat, kunt u kiezen uit de volgende behandelingen:

Parket schuren

Het parket schuren is waarschijnlijk de meest toegepaste behandelingsmethode bij dergelijke vloeren. Met behulp van een professionele schuurmachine gaat een specialist de vloer ontdoen van oneffenheden en uitstekende delen, waardoor deze weer een egaal karakter krijgt. Dit komt niet enkel de look van de vloer, maar ook de levensduur en het comfort ervan ten goede!

Een professionele hand is bij het parket schuren is absoluut onmisbaar. Er komt immers meer bij kijken dan gewoon het gladmaken van de vloer. Het is belangrijk de juiste machine te gebruiken, op de juiste manier, teneinde een mooi resultaat te verkrijgen. En dat is waar een specialist voor zorgt!

Parket schuren en lakken

Een tweede mogelijkheid is om de vloer na het schuren te bewerken met een speciale lak. De laag die hierbij op het parket wordt aangebracht, gaat deze beschermen tegen vuil, stof, harde impacten, en vooral slijtage. De laklaag zorgt er daarbij voor de vloer er moderner en strakker uitziet – wat natuurlijk vooral in moderne stijlen goed van pas komt voor parket renovatie.

Parket schuren en lakken is eveneens een behandeling die het beste door een specialist wordt uitgevoerd. Het is immers belangrijk de juiste soort lak te gebruiken, die het beste resultaat geeft op de vloer in kwestie. Daarbij is het aanbrengen van de lak zelf niet bepaald een eenvoudige opdracht, aangezien er heel wat nauwkeurigheid en geduld voor nodig zijn!

Parket schuren en oliën

Tenslotte is ook het parket schuren en oliën een mogelijkheid. Deze aanpak verschilt ietwat van het lakken van een vloer, en olie biedt enkele interessante voordelen. Zo is het mogelijk om de kleur van het parket aan te passen, aangezien olie zich goed vermengt met kleurpigment. Zo kunt u dus uw vloer niet enkel optimaal beschermen tegen invloeden van buitenaf, ook de look ervan kan aangepast worden aan uw voorkeur.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Het belang van professionele aanpak bij parket schuren Nijmegen

Woont u in Nijmegen en wilt u uw vloer in een nieuw jasje steken? Dan is beroep doen op een specialist een must. Parket schuren Nijmegen wordt dankzij de zorgvuldigheid, ervaring, inzichten en technische kennis van een professional een eenvoudige en aangenaam werk! Daarbij kunt u zeker zijn van een prachtig resultaat. Wat zijn nu precies de voordelen van een specialist van team parket schuren Nijmegen van Wanco Parket?

Een specialist weet altijd raad

Parket renovatie van het hoogste niveau. Eerst en vooral kan een specialist u advies geven over de verschillende behandelingsmethodes, waardoor u zeker bent dat u uw vloer juist aanpakt. Bepaalde vloeren zijn beter af met een laklaag, terwijl andere dan weer beter met olie worden behandeld. De specialist geeft u alle belangrijke informatie! 

Een uiterst duurzaam resultaat

Ook bent u bij een specialist zeker van een duurzame vloer. Het parket zal immers niet enkel beter beschermd worden tegen externe invloeden zoals vuil. Hij zal ook beter bestand zijn tegen de tijd – en dat maakt de investering natuurlijk alleen maar interessanter!

Een prachtige verzorgde look

Tenslotte is het natuurlijk ook belangrijk dat uw vloer er mooi uitziet. Als u deze laat behandelen, dan is dat niet enkel om het comfort en kwaliteit ervan te verbeteren – ook de look is belangrijk. Dankzij een specialist kunt u daarvan op aan! De zorgvuldige aanpak, waarbij enkel de allerbeste producten en apparaten gebruikt worden van Bona, garandeert een parket dat prachtig oogt en daarbij perfect bij de huidige stijl van uw woning past! Vertrouwen op de kennis en kunde van een specialist met meer dan 30 jaar ervaring is een must als u meer uit uw vloer wilt halen. Wilt u meer informatie over wat een parketteur voor u kan doen? Neem dan vrijblijvend contact via telefoon of e-mail!

Vraag nu een offerte aan!

=

Call Now Button