Houten Vloer schuren Nijmegen

Een houten vloer schuren en renoveren is de ideale optie wanneer u wenst dat een houten vloer lang kan meegaan. Door de jaren heen zal het parket met het gebruik slijten en er kunnen krassen op komen. Vocht kan bepaalde plekken laten verkleuren of zwart maken. Heeft u krassen en deuken in uw parketvloer? Dan is het tijd om de vloer te laten behandelen door hem te schuren en te lakken of oliën. Na een goede onderhoudsbeurt, met de houten vloer schuren en opnieuw voorzien van een toplaag, ziet de vloer er weer als nieuw uit. Team Parket schuren Nijmegen van Wanco Parket hebben we ruim twintig jaar ervaring in het onderhouden en renoveren van houten vloeren. Neem direct contact op met onze specialisten en dan kunnen zij u uitleggen wat de mogelijkheden zijn voor het parket in uw woning.

Parketvloer schuren

Allereerst bekijken we wat er moet gebeuren aan uw vloer. Er wordt gekeken naar de houtsoort, de manier waarop de vloer is gelegd en de afwerking van de vloer. We kijken of de vloer vast ligt of zwevend is geplaatst en ook kijken we naar de plinten en randen. Vanzelfsprekend houden we rekening met uw wensen voor de vloer om u een passend advies te geven over de manier van houten vloer schuren en bijwerken.

De vloer schuren doen wij met de nieuwste technieken en machines die stofvrij schuren. Hierdoor heeft u geen last van stof in uw huis, wat prettig is voor iedereen in huis. Het parket schuren zelf gebeurt in vier fases: we beginnen met grof schuren en dan gaan we steeds fijner schuren. Ten slotte wordt de vloer gepolijst en dan gaat de stofzuiger er nog over heen om de parketvloer volledig stofvrij te maken. De houten vloer schuren is nu gedaan en het parket is klaar om te behandeld worden met lak, olie of wax.

Welke beschermlaag voor het parket?

Na het schuren van de vloer, wordt er een beschermlaag aangebracht op het hout. U kunt kiezen uit een toplaag van lak, olie of wax. Elke beschermlaag heeft zijn voor- en nadelen die onze specialistische medewerkers uitgebreid met u kunnen bespreken. Hieronder zullen we de belangrijkste punten even kort benoemen. Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

  • Het voordeel van lak is dat het een langdurige bescherming geeft en dat het dagelijkse onderhoud eenvoudig is. Deze vloer is gemakkelijk te stofzuigen en te dweilen. Het nadeel van lak is dat kleine beschadigingen niet even kunnen worden bijgewerkt. Ook kan een gelakte vloer met de tijd een beetje verkleuren.
  • Olie geeft een natuurlijke, zachte glans aan het hout. Het heeft als voordeel dat de parketvloer zo gemakkelijk bij te werken is. Krassen werkt u weg met een beetje olie en u ziet geen kleurverschil. Het nadeel is dat deze vloer meer kans heeft op vlekken en met de tijd verliest de olie zijn glans.
Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Het dagelijks onderhoud van een gerenoveerde vloer

Na de vloerrenovatie kan het zijn dat de olie of wax nog moet uitharden. Dan is het aan te raden om twee weken te wachten met het dweilen van de vloer. Daarna kunt u weer schoonmaken zoals u dat gewend bent. U kunt de vloer dagelijks vegen of stofzuigen. Als u gaat dweilen, doe dit dan met een vochtige doek of dweil die niet al te nat is.
Bescherm de vloer tegen krassen en vermijd zand in huis. Zorg voor een goede deurmat bij de ingang en veeg vieze schoenen af. U kunt beschermviltjes kopen om onder de poten van tafels, stoelen en andere meubels te plakken. Zo laten deze geen krassen achter in het parket.

Ruime ervaring in Parket Renovatie

Team Parket schuren Nijmegen van Wanco Parket heeft ruim 30 jaar ervaring met het onderhoud van houten vloeren. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en we gebruiken de beste machines en apparaten. We kunnen u parketvloer schuren en doen dat helemaal stofvrij. Eventueel kleurverschil laten we wegwerken en na de nieuwe beschermlaag kan uw vloer er weer jaren tegen. Als u dat zou willen, dan kunnen we de huidige kleur van uw parket veranderen in een kleur die beter bij uw huidige inrichting past. Na een parket renovatie is uw vloer weer helemaal als nieuw!

Parketvloer schuren en parket renovatie in Nijmegen

Denkt u na over uw vloer schuren en renovatie ? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op met één van onze specialistische medewerkers. Per telefoon of via de mail kunnen we u uitleggen wat de beste opties zijn voor uw vloer. Parket schuren, lakken, oliën of waxen? Wij staan klaar om de mogelijkheden uitgebreid met u te bespreken. Wij houden rekening met uw wensen en bekijken wat het beste is voor uw parket. Bel meteen of stuur een mail. We geven u snel een antwoord op al uw vragen.

Vraag nu een offerte aan!

=

Call Now Button